fbpx

About Us

In 2016 begonnen we met de productie van onze eerste 200 Doubles na een lange periode van recept en verpakking perfectioneren. Na een succesvolle introductie op Facebook was de belangstelling enorm. Diezelfde avond werd een Azteca Doubles Facebookpagina in elkaar gezet, die later werd omgedoopt tot Azteca Exotic Foods en waar naast de Doubles ook de Braziliaanse feijoada werd geïntroduceerd.

Azteca Doubles werd geboren uit onze passie voor koken, reizen en lekker eten. Het idee ontstond al in de eerste jaren van deze eeuw, maar het duurde tot 2016 voordat we met Azteca konden beginnen. Het werd een familieaangelegenheid en Doubles was het eerste product.

Al snel volgden meer gerechten en snacks en werd er een compleet menu met exotisch eten aangeboden. De smaken lagen dicht bij de Surinaamse keuken, maar de uitvoering van de gerechten was toch weer anders. Het Azteca-menu was geïnspireerd op de keukens van landen over de hele wereld.

Er was veel vraag naar een lunchmenu, maar de ruimte was beperkt. Een tweede locatie in het centrum van Paramaribo bleek niet geschikt vanwege het ontbreken van parkeerplaatsen. Daarom werd er besloten om op de oorspronkelijke locatie aan de Armandstraat een compleet restaurant te bouwen, met een prachtig buitenterras en een moderne restaurantkeuken.